Jump to content


Photo

Reclamatie Maq


  • This topic is locked This topic is locked
20 replies to this topic

#21
#AN3T.

#AN3T.

    Stay strong!

  • Posts
    8,917
  • Topics
    413
  • Reputation
    7116
  • Online
    127 days

Va certati atat pentru un amarat de teritoriu care se captureaza intr-un minut de o singura persoana... mare realizare. Nu e ca in vara trecuta, cand te chinuiai putin sa iei un teritoriu. Trebuia sa strangi membri si sa nu mori pe teritoriu.

 

Boon, deci

 

"Nu ai voie sa folosesti /godmode si /godcar cand esti intr-un Death Match, fie el intr-o zona speciala, de gang, sau altundeva! Poti folosii comanda doar pentru auto-aparare, pentru a face un film sau pentru a te plimba fara a fi deranjat de cineva. In cazul in care abuzezi de aceasta functie in mod repetat, vei fi sanctionat cu demote (pierderea nivelului de vip detinut)."

 

https://streamable.com/vna21o - Dadeai dadeai, ai vazut ca incep sa dau te-ai pus pe God, un abuz.

 

https://streamable.com/u5pmm3 -Din nou, te pui pe god langa terry, astepti sa plec doar sa capturezi, asta faceai de peste o ora.

 

Iar, dupa spusele unui mare intelept, e abuz tot ce ai facut.

 

https://imgur.com/a/Eeoj4uH

 

Daca ar fi sa luam doar dupa aceste dovezi, sunt insuficiente, intrucat respectivul nu ti-a dat hit. Tu poti ramane linistit in baza ta si sa-l astepti sa vina deoarece god-ul se dezactiveaza automat cand intri intr-un teritoriu din cate stiu, sau cel putin asa era pe vechiul sistemul de clan-uri. Ramaneai linistit in spatele portii (sau peretului), si cand ajungea el acolo langa tine il omorai daca chiar nu iti doresti sa iti fie capturat teritoriul. Are voie sa se puna cu /god langa teritoriu daca nu face DM, asteapta doar momentul perfect de a ataca. Pe de alta parte, daca isi dezactiveaza /god langa tine, te omoara si il activeaza iar, asta este abuz, pentru ca nu ai cand sa te aperi si ii ofera un avantaj, dar nu am observat asta intr-una din dovezile tale.

Prin urmare, primesti +10 AWP.

 

 

Asa, si daca am vrut sa ii dau lui Alpha mesaj care-i problema? El imi raspundea cel mai repede pe discord, te bagi ca musca in cacat fara sa ai o idee, se vede in screenshot ca l-am intrebat fix in momentul in care faceai chestia asta, dar poate a avut treaba, nu toti stau 24/7 pe PC spre deosebire de tine.

 

Asa, si daca dovada a trecut termenul limita, eu de ce as mai lua-o in considerare? Alpha nu a mai intrat pe forum de 9 zile in momentul de fata, puteai sa-mi lasi mie un PM pe forum sau pe discord deoarece le verific zilnic. Nu e nici vina mea ca Max nu scoate pe cei inactivi din staff.


  • 2




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users