Jump to content


Photo

Căutam noi administratori!


  • This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

#21
Angel

Angel

    Legend

  • Posts
    3,988
  • Topics
    237
  • Reputation
    3267
  • Online
    140 days

Numele tău de pe server: [XSS]angelxrd

Vărsta reală: aproape 18 ani

Din ce an joci aici?: 2012

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Activez pe eXtreme Super Stunt de la sfarsitul lui 2012, mai exact noiembrie. Am detinut rank-urile de VIP, Moderator, Global Moderator, Board Management si Community Support. VIP-ul l-am obtinut prin donatie, Moderatorul l-am obtinut de la un prieten bun care s-a lasat si mi l-a daruit mie (TheWolf) iar celelalte rank-uri le-am dobandit prin activitatea mea din cadrul forumului, experienta acumulata in moderarea si administrarea unui forum si comportamentul care am dat dovada. Support-ul l-am pierdut deoarece m-am lasat o perioada de 2 luni din cauza ca aveam si scoala si pe deasupra mai si munceam si aceste 2 lucruri imi ocupau mai tot timpul, dar dupa aceasta perioada de timp am revenit din pricina unor probleme de sanatate ce nu mi-au putut permite sa mai muncesc . Ultimul meu rank, adica Board Management, l-am pierdut din cauza unor probleme personale cu MaxXx.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Calitati: optimist, cu simtul umorului, intelegator, altruist // Defecte: am incredere foarte greu in persoane si sunt impulsiv uneori (normal nu pe un joc respectiv in mediul virtual)

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Este foarte corect. Nimeni nu se naste invatat, noi invatam pe parcursul vietii din anumite experiente din aceasta respectiv anume influente omenesti.

Care este activitatea ta pe server?: Nu de mult timp am luat un-blacklist, activitatea mea a fost oarecum scazuta datorita unor probleme personale, de sanatate si scoala, dar odata cu dobandirea functiei de administrator activitatea mea o sa creasca treptat.

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Da, cea mai mare functie a mea a fost rank-ul de Support si l-am pierdut din cauza ca am renuntat la acesta deoarece numai aveam timp cu scoala si cu munca. Restul functiilor mele si cum le-am pierdut le-am precizat mai sus,

Care este scopul vieții?: Personal, viata are mai multe scopuri pentru mine. Este important ce faci in viata si cum o traiesti deoarece actiunile, realizarile, si momentele facute si traite in viata omeneasca se vor reflecta asupra celorlalti. Mai pe scurt, viata este frumoasa si trebuie traita cum trebuie, nu trebuie irosita, facandu-ti ce iti place fara a asculta criticile negative aduse de ceilalti asupra ta.


  • 13

#22
#AN3T.

#AN3T.

    Stay strong!

  • Posts
    8,917
  • Topics
    413
  • Reputation
    7116
  • Online
    127 days

În urma unei discuții cu ceilalți supporteri, am ajuns la concluzia că avem nevoie de mai mulți administratori datorită evenimentelor petrecute în ultimele zile.

 

Prin urmare, vă rog să-i felicitați pe cei care au reușit să dobândească funcția de administrator. Aceștia sunt:

[XSS]zombelek;

4sale;

[XSS]Shadow;

[XSS]NiKE=D;

LemonNJA.

 

Din păcate, unii aplicanți, deși au scris o cerere impecabilă, au avut blacklist in trecut, ceea ce a înclinat balanța pentru a obține administrator. Nu renunțați, într-o zi veți fi aleși, trebuie doar să ne demonstrați că vreți și că puteți, făcând în continuare bine comunității.

Dacă doriți un feedback direct al aplicației voastre, îmi puteți lăsa un PM pe forum.


  • 9




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users