Jump to content


Photo

Căutam noi administratori!


  • This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

#1
#AN3T.

#AN3T.

    Stay strong!

  • Posts
    8,917
  • Topics
    413
  • Reputation
    7116
  • Online
    127 days

Salut,

În ultima vreme, eu împreuna cu ceilalți membrii din staff am decis faptul că este timpul de a face o curățenie în echipa de administratori a server-ului. Majoritatea fie erau inactivi, fie nu se descurcau cum trebuie. Prin urmare, căutam administratori care sunt dornici și își permit să administreze un server de samp.

 

Dacă dorești să aplici pentru această funcție, te rugăm să postezi mai jos răspunsurile tale sincere la următoarele întrebări. De preferat fără alte culori sau font-uri, deoarece va face aplicația nelizibilă și îți vei diminua șansele singur.

 

Numele tău de pe server:

Vărsta reală:

Din ce an joci aici?:

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte:

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte:

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?:

Care este activitatea ta pe server?:

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut:

Care este scopul vieții?:

 

Aplicațiile se vor închide în aproximativ o săptămână, iar administratorii vor fi aleși intr-o zi după închiderea topic-ului.

Succes tuturor candidaților!

 


  • 8

#2
TheWølfy

TheWølfy

    Respected

  • Posts
    1,037
  • Topics
    442
  • Reputation
    1205
  • Online
    125 days

Numele tău de pe server: TheWolfy707

Vărsta reală: 18 ani

Din ce an joci aici?: stafsitul 2013 - inceputul 2014

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Trecutul meu a fost unul foarte "ingramadit". Am avut de la ban-uri din cauza comportamentului meu imatur pana la restrictie pemrnenta pe comunitate. M-am intors acum o luna si ceva aici cu scopul de a ajuta dinou comunitatea cu ce pot. Sanctiunile,si recunosc,au fost urmatoarele: -primul ban pentru suspiciune de banall (care actually mi s-a spart contul dar nu am fost crezut) si ultimul ban pentru ca am avut un comportament inadecvat fata de membrii comunitatii in urma pierderii rank-ului de moderator.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Calitatile mele ar fi rabdarea,increderea si vointa de a face un lucru. Ca si defecte as putea spune ca pierderea calmului in unele momente ar fi cel mai mare defect (asta a fost in trecut,acum mentalitatea mea a inceput sa devina mai matura),prinre acestea ar mai fi si orgoliul.

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Right,toate lucrurile din viata se invata,fiind experiente pe care omul se foloseste de ele pentru a dobandi alte realizari noi si o luare aminte in urma greselilor

Care este activitatea ta pe server?: Pot intra mai mult seara si in weekend

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Am precizat mai sus de ce am pierdut functia de Global Moderator,am mai avut si VIP pe care l-am dat si pe vremuri am avut Helper xd

Care este scopul vieții?:

 

Lasand gluma la o parte,scopul vietii este acela de a realiza cat mai multe in aceasta viata si sa iti formezi un caracter si un viitor cu care oamenii sa te poata vedea ca fiind ceva.

Prin aceasta ocazie as putea dinou sa-mi reiau functia de administrator si de a face un lucru calumea. Sper doar sa mi se mai ofere aceasta ultima oportunitate si sper ca si voua de mai jos sa vi se ofere sanse la admin :)


Edited by TheWolf707, 19 May 2019 - 22:07.

  • 10

#3
ximinal

ximinal

    Jr. Member

  • Posts
    110
  • Topics
    17
  • Reputation
    19
  • Online
    7 days
Numele tău de pe server: ximinal

Vărsta reală:14 ani

Din ce an joci aici?: 2018

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Un trecut reușit, am primit un ban pentru sOb dar a fost din greșeala.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Reslectos,politicos,rabdator|
Defecte: enervant
Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Că este adevărat,cu toții învățăm pe parcursul vieții

Care este activitatea ta pe server?: Depinde

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Am mai avut,dar am pierdut din cauza unor toxici

Care este scopul vieții?: Sa înveți lucruri noi
  • 8

#4
卍 SHOP 卍

卍 SHOP 卍

    Newbie

  • Posts
    33
  • Topics
    4
  • Reputation
    42
  • Online
    16 days

Numele tău de pe server: [XSS]infernu$

 

Vărsta reală: Am varsta de 16 ani

 

Din ce an joci aici?: 2015

 

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Am primit blacklist in 2018 deoarece au avut 2 prieteni acces la contul meu (Cu Admin si moderator pe forum), dar au avut acces doar la cel de pe server, deoarece nu aveam timp sa ma ocup si i am lasat pe ei sa-mi faca /astats si au fost mai multe certuri intre noi si sa terminat la ceva rau.

 

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: La calitati as putea adăuga, mentalitatea mea, responsabilitatea, si increderea in oameni. iar la defecte, cred ca sensibilitatea.

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Nu am nicio părere despre acest lucru, toti trebuie sa invatam cate ceva trecând prin viata.

 

Care este activitatea ta pe server?: 4-5 ore pe zi depinde de programul meu scolar.

 

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Da, am obitnut functia de Admin pe server, Moderator si VIP forum, le-am pierdut pe ambele cand am primit Blacklist.

 

Care este scopul vieții?: Să-ti trăiesti viața la maxim.


Edited by adina, 19 May 2019 - 22:36.
am scos formatarea sa fie mai usor de citit, data viitoare sterg aplicatia direct

  • 12

#5
terkalau

terkalau

    Newbie

  • Posts
    3
  • Topics
    2
  • Reputation
    13
  • Online
    4 days

Numele tău de pe server: [xSs]TERK)(

Vărsta reală: 15

Din ce an joci aici?: 2014

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Trecutul meu a fost foarte imatur, am avut si blacklist, si ban-uri, si kick-uri din cauza comportamentului meu, dar m-am cam indreptat. Si sper sa nu mai fiu cine am fost in trecut.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Sunt amabil, generos, daruitor, optimist, ursuz. Si am doar 2 defecte, cantatul si dansatul :))

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Ca sa realizezi ceva in viata trebuie sa inveti carte, pentru ca viata este ca o provocare, si tu trebuie s-o treci.

Care este activitatea ta pe server?: 3-4 ore pe zi, poate chiar si mai mult.

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Am avut Admin nivel 5, dar am luat remove deoarece am avut blacklist, si niste probleme.

Care este scopul vieții?: Este ca trebuie sa realizam, si sa reusim ce ne dorim noi, pentru ca in viata aceasta este ca un obstacol foarte greu, si scopul nostru este sa descoperim, reusim, doboram, realizam ceva, deoarece viata aceasta este ca o pictura facuta de un celebru.


Edited by TERK)(, 19 May 2019 - 21:55.

  • 10

#6
Stalin  

Stalin

    •Junior Staff

  • Posts
    103
  • Topics
    54
  • Reputation
    83
Numele tău de pe server: Stalin

Vărsta reală: 15 ani.

Din ce an joci aici?: 2018, știu că sunt prea nou, dar să știți ca experiența anului nu contează. Contează cum ați învățat pe alte servere.

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Mică sancțiunea este că înainte de blacklist eram un hatred member si mă simt dezamăgit de mine degeaba... Iar cea mai grava este că înainte eram extrem de toxic și toxic în timp ce am capturat cu membrii mei in clan niște teritorii si mă dădeam de șmecher și mai târziu, ALEAX a primit blacklist deoarece s-a întâmplat comportamentul lui când a primit demote, iar după câteva minute, era blacklisted și am început să îl înjur pe NoLife (Nu e deloc corect!) și am primit blacklist. Dar mai târziu de 3 luni am unblacklist, în fine... Aveam comportamentul meu special de toxic. Și nu e deloc corect așa! Încerc să mă comport cât mai pot mai bine, cum v-am dat un mesaj sincer pentru unblacklist.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte:
Calitățile mele sunt: De treabă, suportabil, calm, deștept, "fast learner", glumeț.
Defectele mele sunt: Sensibil, stresat, nervos, ură (dacă cineva vorbește ceva jignit despre lucrurile mele... Pentru că nu imi place, asa cum cineva a zis "rk e mort", "ce noob ești" etc.), deranjant (Dacă cineva îmi strică treaba...) și agramat (Nu știu ce trebuie să vă zic, e cam complicat să vă spun, când eram mic, eram surd, asa cum e ca SYYcD prietenul meu, nu auzeam nimic și asta poate afecta gramatica voastră... Dar cred că gramatica mea "renovează" încet, încet...).

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Sincer că, e foarte important să învățați pentru a fiți deștepți, să aveți gramatica bună etc.

Care este activitatea ta pe server?: Să vă spun mai clar:
Micul dejun - 9/10/11:00 - o oră sau mai mult.
Prânz - 14/15/16:00 - tot așa cum am zis eu mai sus.
Cina - 19/20/21:00 - la fel.

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Din câte știu eu dacă nu ma credeți! Vă dau o șansă să mă credeți dacă vreți. Înainte de blacklist, am "împărțit" contul meu lui ALEAX deoarece a vrut să verifice că dacă sunt curat sau nu, iar Scott. mi-a făcut reclamație și apoi mi-ați dat demote, nici nu e cum trebuie... Dar trebuia să vă explic înainte să îmi dați demote...

Care este scopul vieții?: Sincer nu știu ce să zic, e bine să muncim greu, mai greu! Să învățăm cât putem, așa cum lucrez la școală... Dar mai simplu, să învățăm lucruri noi...

#7
Shad0w:>

Shad0w:>

    Umbra

  • Posts
    249
  • Topics
    86
  • Reputation
    113
  • Online
    12 days

Numele tău de pe server:[[XSS]Shad0w_SugusExotic

Vărsta reală:14

Din ce an joci aici?:2016

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte:nu am avut sanctiuni doar doar mici ca si cea cu liana, dar cea mai aspra a fost  cand am luat admin facand trades cu bani setati

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: am multe defecte nu stiu cu ce sa incep calitatile mele sunt sa joc basket si defectele sunt ca nu am o mama

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?:este foarte adevarat

Care este activitatea ta pe server?:cea mai mare, aproape 24/7

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut:da, am pierdut admin 

Care este scopul vieții?: A traii si ati face o familie, si sa joci pe xss :D


  • 7

#8
MiawAug

MiawAug

    Newbie

  • Posts
    22
  • Topics
    6
  • Reputation
    44
  • Online
    2 days

Numele tău de pe server:[XSS]Matrix_=]

Vărsta reală:14 ani

Din ce an joci aici?:2018

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte:trecutul bun, că nu am fost niciodată sanctionat

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte:Bun, Politicos, Demn de incredere | Defect: Noob in dm

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?:Asta e foarte adevarat, inviatam pentru restul vietii noastre

Care este activitatea ta pe server?:i think make a stats 10/10

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut:Am fost postat, dar nu am pierdut nimic doat lovit

Care este scopul vieții?:te distrezi, Sa înveți lucruri noi 


Edited by MiawAug, 20 May 2019 - 08:52.

  • 7

#9
4sale

4sale

    † Remain inconspicuous

  • Posts
    536
  • Topics
    10
  • Reputation
    934
  • Online
    4 days

Numele tău de pe server: 4sale 

 

Vărsta reală: 17

 

Din ce an joci aici?: 2015 cred, probabil 2014 

 

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Playerii vechi probabil imi cunosc fostul comportament, sancitunii... am luat ban de n ori datorita comportamentului si limbajului, dar nu pentru hack.

 

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: nu ma pricep la asta. 

 

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: good one 

 

Care este activitatea ta pe server?:  nuj

 

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: da, foarte multe, le am pierdut din cauza limbajului si abuzului de /ban, /kick , dar asta era in trecut. 

 

Care este scopul vieții?: Just do it.


Edited by 4sale, 20 May 2019 - 14:33.

  • 7

#10
zombelek

zombelek

  • Posts
    984
  • Topics
    569
  • Reputation
    1781
  • Online
    112 days
Numele tău de pe server: zombelek
 
Vărsta reală: 20 de ierni
 
Din ce an joci aici?: De prin 2014, dar nu prea m-am jucat pe serveru' de sa-mp ci rareori
 
Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Ah TesLa here, aici cred ca ar trebui sa scriu o gramada, pai de cand am venit aici dupa inchiderea RNG-ului, am fost un scandalagiu. Nu suportam criticile celorlalti si umorul acela tampesc overused care inca mai e folosit aici si incerc sa trec cu vederea dar tot scartai o strambare. In fine. Injuram si jigneam mult, am luat warn-uri, interdictii asta doar pe forum, pe server nu prea ca nu jucam asa mult. Pnm, eram la liceu, fara griji, no stress, serverul meu preferat pe atunci s-a inchis. Faceam comparatii cu playerii aceia cu voi de aici, si na. Cu dropped si einstein ma certam cel mai des, nu mai stiu din ce motiv cu dropped, poate ceva legat de design dar cu einstein stiu sigur ca stiam ca e mai mic decat mine si pur si simplu nu il suportam. Au mai fost si altii, Sasuke (baiatul care mi-a dat VIP-ul lui chiar daca si cu el nu m-am inteles si ne-am jignit reciproc, ii multumesc si acum ... si daca oricand te vei inoarce si il vrei inapoi, e al tau). In fine, dupa terminarea liceului m-am schimbat destul de mult, sunt mai avar ca in trecut :))) Oricum mai sunt o gramada, dar a trecut asa de mult timp de atunci iar voi cred ca deja ati vazut schimbarea si pe server. Am devenit si eu om :))
 
Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: In primul rand sunt o persoana calculata din toate punctele de vedere, cu simtul umorului, sincer si hotarat in ceea ce fac cat si carismatic. Sunt intelegator si prietenos cu cei care merita. Cel mai mare defect al meu este ca am o fire mai vulcanica de fel dar reusesc sa ma temperez si sa ma controlez. Iert foarte greu iar atunci cand o fac, tot cu raceala o voi trata pe acea persoana care mi-a gresit. Ma supar destul de repede si imi trece la fel de repede. Cateodata sunt prea serios, cam atat. Mai mult defecte decat calitati dar asta e. Tre' sa mai las de la mine la unele faze
 
Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Pai e logic citatul pentru ca pe parcursul vietii le inveti pe toate, asta doar daca vrei tu
 
Care este activitatea ta pe server?: Nu am un program batut in cuie, intru atunci cand vreau sa ma relaxez putin, sa ma plimb pe harta, mai bag niste shop keyuri, vorbesc cu ceilalti de pe server, niste drift... dm. Cat pot juca... cam 3-4 ore. In weekend mai mult, uneori sunt tinut peste program la lucru si abia daca intru pe PC sa pot asculta putina muzica
 
Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Nu, niciodata
 
Care este scopul vieții?: Ce scrie si in biblie, sa ne inmultim si sa populam planeta, mai complex. Te nasti, te bucuri de copilarie, dupa devi adolescent, petreci mult, te distrezi, cunosti o fata... faci dragoste cu ea ti se pare wow. Ajungi adult... ai un job stresant, dar in schimb ai un suflet pe care tu l-ai conceput cu acea persoana iubita, te vezi in el si vrei sa-i dai totul de pe lume, muncesti mai greu, rabzi si continui sa-ti intretii familia, sa-ti construiesti o casa, sa-ti cumperi o masina si sa ajungi cineva ~ Ajungi pensionar, copilul tau e acum adult, iar el are acum grija de tine. Si mori fericit ca stii ca ai facut ceva cu viata ta, practic asta e sensul vietii.
Filosofic vorbind, nu stiu, am fost la stiinte sociale si am ramas cu o laie in creier =) Pur si simplu te nasti, te reproduci, mori. Destul de sad if you ask me

  • 16

#11
EA7

EA7

    EA7 LEGEND

  • Posts
    19
  • Topics
    6
  • Reputation
    17
  • Online
    5 hours

Numele tău de pe server: [XSS]NiKE=D

Vărsta reală: 15

Din ce an joci aici?: 2013

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: * Am luat ban 1 zi de la un Support cu motiv : Calmeaza-te * ; * Am luat ban 99 prin 2017 pentru teapa de VIP*

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Hmm , sunt un baiat destept , hotarat cu capu pă umeri , si destept in viata )( N-am defecte

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?:Este adevărată această expresie , de data m-ati dat pe spate 

Care este activitatea ta pe server?: 5-10 ore pe zi

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Da , o data din awp ,si o data cand mi-a dat neacristy admin 10 ca a fost beat , si bineinteles DarkRETURN s-a bagat si mi-a dat level 0. ( Mai merge o fisă )

Care este scopul vieții?: Scurt si la obiect , n-ai scoala vietii , n-are rost sa traiesti. 

Cu Lucifer inainte.


  • 11

#12
XSS.SkyScream99

XSS.SkyScream99

    Newbie

  • Posts
    10
  • Topics
    5
  • Reputation
    13
  • Online
    10 hours

Numele tău de pe server:[XSS].SkyScream99

Vărsta reală:18

Din ce an joci aici?:2013

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte:

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte:cea mai mica sanctiune a fost un kick pt flycar iar cea mai grava a fost un ban tot pt fly car :)). Calitati: bun,dragastos. Defecte: cam slab la DM.....

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Parerea mea este ca ..... e adevarat. :)

Care este activitatea ta pe server?: Pai...nu prea m-am mai jucat o saptamana dar , daca primesc adminul o sa joc in fiecare zi :)

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Am mai avut functii dar....le-am dat altcuiva..

Care este scopul vieții?: sa ai bani multi :)))

 

 

 

Hope i will win! GOD BLESS ME!


  • 10

#13
eLtRaCk

eLtRaCk

    Marele BM

  • Posts
    1,055
  • Topics
    191
  • Reputation
    1423
  • Online
    137 days

Numele tău de pe server:[xSs]TRACK)(

Vărsta reală:16

Din ce an joci aici?:2016

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte:Am inceput sa joc cu numele iSlient in 2016,am jucat 2-3 zile si m-am plictisit de el,mi-am pierdut timpul afara mai mult.In 2017 am inceput sa joc Counter Strike Nexon Zombie  [ CSNZ ] 3-4 luni,dupa am inceput sa joc iara samp cu numele ElTrack.Am donat pentru VIP 4 dupa pt admin de level 1.Adminul l-am pierdut numai facand cereri pt demote,numai o singura data am luat level 0 pentru 100 awp.Adminul l-am pierdut pentru ca mi-am batut joc de Malina/Liana/Anne si am primit 100 awp pentru greselile mele.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte:N am nicio calitate si niciun defect ,sunt un baiat simplu de liceu

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?:n-am nicio parare

Care este activitatea ta pe server?:Cand sunt cu liceul pot sta 2-3 ore activ,iar in vacante sau weekend pot sta mai mult.

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut:Am facut cereri de demote si o singura data pt 100 de awp

Care este scopul vieții?:sa termin un liceu,sa-mi gasesc un loc de munca si sa-mi continui viata si sa astept sa vad ce-mi prezice viitorul


  • 11

#14
Ruben_

Ruben_

    DriftKing

  • Posts
    174
  • Topics
    43
  • Reputation
    50
  • Online
    1 days
Fac aceasta "cerere" rank Administrator doar pt ca sunt curios cati +1 acumulez si de cat de bine imi ies raspunsurile xD

Numele tău de pe server: Ruben_
Vărsta reală: 17.5
Din ce an joci aici?: 2018
Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: am scris /derby all si am luat mute. Ca sa fiu sincer nu-mi aduc aminte sa fi luat kick sau ban, dar daca e important, verificati voi in loguri.
Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Am spirit de observare si ma consider un leader bun; ca defect (pe samp) cred ca e ala de a sanctiona limbaju' in mod prea strict.
Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Bebele mic cand se naste nu stie nimic, parintii il ajuta sa mearga sa vbeasca, etc. Aceasta se aplica si in cazul Administratorului: trebe sa citeasca regulamentul Administratorului (daca exista) si sa ceara ajutor celor cu rank mai mare in caz ca nu stie.
Care este activitatea ta pe server?: In ultimu timp m-am lasat de samp din plictiseala.
Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Am avut functia de a fi enervant pt hateri. Am pierdut functia cand m-am lasat de sv.
Care este scopul vieții?: Imi place intrebarea, dar nu cred ca va ajuta la ceva raspunsul meu: nu va schimba raspunsul in Da sau Nu.
  • 5

#15
LemonNJA

LemonNJA

    Newbie

  • Posts
    1
  • Topics
    0
  • Reputation
    5
  • Online
    9 hours

Numele tău de pe server: LemonNJA, dar mai am cateva conturi detinute tot de mine.

Vărsta reală: Am varsta de 16 ani

Din ce an joci aici?: Din 2018

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Am luat 2 mute-uri, din cauza faptului ca am dat rage.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: In primul rand ma numesc Rares si am varsta de 16 ani. Ma consider un om ca ori care altul cu defecte si calitati. Nu imi place sa ma laud asa ca ii las pe ceilalti sa ma caracterizeze. Sunt o persoana calma, cu bun simt, vorbareata si prietenoasa deoarece imi place sa imi fac multi prieteni si sa fac parte din cat mai multe grupuri. In timpul liber prefer sa stau cu familia sau prietenii. Sunt ambitios si daca imi pun ceva in minte, nu renunt pana nu obtin lucrul dorit. Am cei sapte ani de acasa si respect pe toata lumea din jurul meu, indiferent de imprejurari si trecutul nostru. Colectionez monede, acesta fiind unul dintre hobby-urile mele, pe langEa fotbal, citit si jocurile video. De asemenea prefer sinceritatea in locul unei minciuni cu picioare "scurte". Imi place sa ma imprietenesc cu toti din jurul meu si sa explorez.

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: Sunt de acord, toate lumea are ceva de invatat si putem invata ceva nou in fiecare zi. De exemplu, eu nu stiu sa pun faianta, dar poate altii stiu, si ma pot ajuta sa inteleg cum se face, ce trebuie sa fac sau ce nu trebuie sa fac. 

Care este activitatea ta pe server?: Nu am fost foarte activ in ultima vreme, caci am fost ocupat cu invatatul deoarece mi-am propus ca acest semestru sa am o medie mai mare, sa progresez cumva. 

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: Nu, pe acest server nu am mai avut vreo functie, dar orice are un inceput.

Care este scopul vieții?: Eu consider ca orice om are un scop in viata, dar fiecare il percepe cum vrea. Eu consider ca scopul nostru este de a ne dezolvta, de a ne creea o familie si de a da nastere unor noi vieti, de a explora si de a descoperi lucruri noi, care sa imbunutateasca viitorul, dar aceasta este doar perceptia mea. Altii probabil consider ca scopul este de a ne distra

Multumesc pentru timpul acordat!


  • 5

#16
Robiti

Robiti

    Newbie

  • Posts
    4
  • Topics
    2
  • Reputation
    15
  • Online
    11 hours

Numele tău de pe server: Robiti

Vărsta reală: 16

Din ce an joci aici?: De o saptamana :)))

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: Nu am luat sanctiuni

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: o persoana curioasa care ajuta mult si o ambitie de aur. Impulsiva

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: De acoooord homie, toate lucrurile in viata se invata

Care este activitatea ta pe server?: pot intra cand este nevoie

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: nu

Care este scopul vieții?: de a realiza lucruri pe care ti le planuiesti,apoi poti muri fericit :))


  • 2

#17
DeNiS=D

DeNiS=D

    Old member

  • Posts
    681
  • Topics
    180
  • Reputation
    114
  • Online
    12 days

Numele tău de pe server:[XSS]DeNiS=D

Vărsta reală:16

Din ce an joci aici?:2016

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte:Cea mai grava zic eu ca a fost 99 de zile pentru o teapa, eram mic pe atunci fix atunci ma apucasem de samp nu gandeam cum gandesc acum, dupa aia am progresat si am invatat din greseli.

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte:Sunt un jucator vechi si stiu cum se administreaza, cunosc toate tipurile de hack uri, ma descurc cu aceasta functie. Defecte nu stiu, nu prea pot spune ca am ceva defecte grave.

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?:Pai cand te apuci de ceva nu stii direct din prima cum merg lucrurile dar dupa ce exersezi si te informezi in ceea ce vrei sa faci, devi mai bun pe zi ce trece.

Care este activitatea ta pe server?:acum nu prea intru pe server, intru cam rar pentru ca nu am ce face singur pe server, odata cu inactivitatea mea s-au lasat si alti playeri.

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut:da, din motive de activitate(scoala).

Care este scopul vieții?:De a realiza tot ce iti propui si a nu te lasa batut. ''Prefer sa esuez in ceva ce in place, decat sa reusesc in ceva de urasc'' :)


Edited by DeNiS=D, 24 May 2019 - 19:33.

  • 4

#18
numaimergegrizzly

numaimergegrizzly

    Newbie

  • Posts
    12
  • Topics
    7
  • Reputation
    2
  • Online
    10 hours

Numele tău de pe server: Grizzly

Vărsta reală: 14

Din ce an joci aici?: 2017 

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: multe sanctiuni luate aiurea pentru aimbot/rapid fire 

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: Nu prea am calitati sau defecte, sunt putin rr-it

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: e adevarat , nimeni nu se naste invatat, dar daca incearca din ce in ce mai mult sa invete ceva, invata pana la urma

Care este activitatea ta pe server?: Intru cam aproape oricand, daca as lua admin as fii extrem de activ

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: nu am avut

Care este scopul vieții? De a realiza tot ce iti propui sa realizezi. :)


  • 2

#19
Libertyfake.

Libertyfake.

    Newbie

  • Posts
    33
  • Topics
    21
  • Reputation
    39
  • Online
    4 days

 

Numele tău de pe server:[XSS]Katalin

Vărsta reală:10 ani 

Din ce an joci aici?:2018

Descrie trecutul tău pe acestă comunitate, de la cea mai mică sancțiune până la cea mai gravă, cu lux de amănunte: eram nob cand am inceput si tin minte ca si acuma sunt nob

Enumeră câteva din calitățile tale, cât și din defecte: la dm sunt bun

Nimeni nu se naște învățat. Ce părere ai despre acest lucru?: trb sa inveti

Care este activitatea ta pe server?: Mai rar ca am scoala

Ai mai avut funcții in trecut pe server? Dacă da, spune-ne cum le-ai pierdut: am avut admin l-am pierdut ca am facut reclama in pm  si nu stiam

Care este scopul vieții?: Sa fii bun in viata

 

 

 

 


Edited by Katalin_Talent, 25 May 2019 - 08:18.

  • 4

#20
adina

adina

    Visătoare

  • Posts
    768
  • Topics
    75
  • Reputation
    1570
  • Online
    42 days

Vă mulțumim pentru interesul ridicat acestei serii de recrutări!

Topicul mai rămâne deschis o zi. Încă mai aveți timp să aplicați dacă nu ați făcut-o deja!

 

Vom închide aplicațiile astăzi, în jurul orelor 22, iar în perioada următoare vom citi aplicațiile, vom analiza activitatea și istoricul vostru și vom decide candidații câștigători.


  • 7




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users