Jump to content


Photo

Apple vine cu o scuză penibilă pentru iPad Pro îndoit în cutie


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
SWAGŽ

SWAGŽ

    FUCK*

  • Posts
    480
  • Topics
    131
  • Reputation
    407
  • Online
    117 days
ipad-pro-bend-test-980x620-1170x658.jpg
 
Cea mai ciudată veste pe acest final de an vine la Apple și are legătură cu noțiunea de aspect ”normal” al tabletei. Conform oficialilor din Cupertino, dacă ți s-a îndoit tableta iPad Pro lansată în 2018, este normal.
 
Compania Apple nu este străină de scandaluri legate de îndoirea prea facilă a gadgeturilor din portofoliu. Când s-a lansat iPhone 6, foarte mulți utilizatori s-au plâns de faptul că se îndoia foarte ușor în momentul în care îl țineai în buzunarul de la spate. Cel mai nou iPad Pro nu se ține în buzunarul de la spate, dar tot se îndoaie foarte ușor, iar producătorul vine cu un argument penibil.
 
Apple a confirmat pentru The Verge că mai multe unități iPad Pro sunt livrate cu o îndoitură discretă a carcasei din aluminiu. În comunicatul companiei, fenomenul respectiv este descris ca fiind un efect secundar al procesului de fabricație. Nu ar trebui să se agraveze odată cu trecerea timpului și nici nu va afecta negativ performanța tabletei la niciun nivel.
 
Îndoitura este rezultatul procesului de răcire a componentelor metalice și de plastic din interior în timpul fabricației. Dintr-un punct de vedere, argumentul nu este absurd, dar îl poți considera fără probleme ca fiind penibil și ofensator, având în vedere că este asociat unui gadget cu un preț de pornire de 800 de dolari pentru versiunea de 11 inci și o valoare maximă de achiziție de 1900 de dolari pentru varianta de 12,9 inci dotată cu un SSD de 1TB și conectivitate LTE.
 
 
 
Apple a simțit nevoia să iasă la înaintare cu aceste informații după ce au început să se plângă online foarte mulți utilizatori de fenomenul respectiv. Cei care au făcut o investiție importantă în cea mai nouă tabletă a companiei conduse de Tim Cook au ținut să menționeze că îndoitura discretă a apărut absolut din senin, fără vreo tensiune pe zona respectivă sau vreun tratament agresiv. Nu lipsesc nici cei care spun că așa l-au scos din cutie, nou nouț.
 
Modul în care Apple tratează aceste situații variază de la caz la caz și nu este exclus să întâmpini dificultăți în a-l repara sau înlocui pe garanție. Totul depinde de cât de îndoită este tableta.
 

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users