Jump to content


Photo

Samsung se pregăteşte de lansarea lui Galaxy A9 Star Pro


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
SWAGŽ

SWAGŽ

    FUCK*

  • Posts
    480
  • Topics
    131
  • Reputation
    407
  • Online
    117 days
Modelul Galaxy A9 Star Pro ar putea fi primul smartphone cu patru camere pe partea din spate, aliniate vertical în colţul din stânga. Acestea vor oferi o versatilitate nemaivăzută până în prezent, cu o lentilă zoom, una normală, una supraangulară şi o lentilă dedicată detecţiei distanţei. Acestea ar trebui să ofere toate funcţiile avansate pe care le-am întâlnit până acum pe smartphone-uri, inclusiv funcţia de portret.
 
Galaxy A7 2018 ar fi însă un model puţin mai modest al acestui design cu o cameră principală care foloseşte „doar” trei lentile. Ambele modele ar putea fi livrate cu senzori de amprentă amplasate pe laterala din dreapta, o abordare nouă pentru Samsung, care a preferat să mute senzorii de amprentă din butonul „home” pe partea din spate. Există posibilitatea ca Samsung să nu fie printre companiile care adoptă senzorul de amprentă în display, dacă aceasta devine filozofia de design pentru modelele din viitor.
 
De altfel, DJ Koh, CEO-ul companiei, a anunţat de curând că Samsung va începe să lanseze funcţiile noi şi inovatoare mai întâi pe modelele mid-range şi apoi pe cele de top, precum dispozitivele din gamele Galaxy S şi Galaxy Note.
 
Primele imagini neoficiale cu Galaxy A7 2018 au fost publicate online de către Roland Quandt, un celebru „leaker” de pe Twitter, care a oferit în trecut informaţii în premieră despre noi smartphone-uri neanunţate.
 
Sursa: www.go4it.ro

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users