Jump to content


Photo

Lucruri folositoare pentru administratorii incepatori.


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1
Dey

Dey

    Law Student.

  • Posts
    375
  • Topics
    61
  • Reputation
    1981
  • Online
    55 days

Buna

Sfaturile de mai jos vor stimula activitatea administratorilor si competentele lor in cadrul administratiei serverului. Rog ca toti adminii sa citeasca sfaturile de mai jos,tocmai pentru a deveni cat mai bine instruiti si informati,dar totodata si bine informati despre trucurile in administratie.

 

Programele de filmat:

 

Aproape cel mai important lucru in cadrul administratiei. Administratorii sunt obligati sa filmeze si sa captureze momentele in care un player este surprins ca a incalcat regulamentul general. Capturile video trebuie neaparat sa fie mai mult de 15-20 secunde

Programele care va ajuta sa filmati intr-un mod eficient,fara conasum mare de resurse, sunt:

 

Bandicam - Versiunea limitata bandicam va permite sa filmati 10 minute, de ajuns incat sa puteti sa il folositi pe sa-mp

Fraps - Asemanator bandicam-ului.

OBS Studio - Un program ce necesita ceva resurse,dar este de incredere,iar filmarile sunt de calitate. Puteti filma nelimitat cu el,dar ocupa mai mult spatiu,tocmai din cauza calitatii. Nu este un program doar de streaming,ci si de recording.

Xbox Game Bar - Acest program de filmare este direct incorporat in Windows 10. Iara cum il puteti activa: https://support.xbox...-bar-windows-10

 

Bandicam si Fraps le puteti descarca folosind link-urile de mai jos,totodata in functie de sistemul pe care rulati jocul,s-ar putea sa aveti un framerate scazut. Totodata pentru a putea face screenshot fara ca jocul sa va retina o secunda din gameplay,puteti folosi aceste doua programe.

 

https://www.bandicam.com/downloads/

http://www.fraps.com/

https://obsproject.com/download

 

Moduri ajutatoare pentru o administratie cat mai usoara:

 

Modurile de mai jos sunt legit,si pot necesita programe aditionale.

 

Anticrasher - Pentru un gameplay cat mai optimizat,reducand sansele de a primi crash din diferite motive

Download: http://www.mediafire...ticrasher-1.zip

BulletTrack - Un mod creeat pentru despistarea directiei gloantelor

Download:  http://www.mediafire...47ep/trassa.rar , modul necesita totodata un program aditional: https://moduri.ro/sampfuncs/

 

Sfaturi si comportamentul administratorului:

 

In primul rand sa incepem cu comportamentul administratorului. Acesta influenteaza cea mai mare parte a desfasurarii activitatii serverului.

 

♦ Administratorul este obligat sa aibe un comportament cat mai curat,fara ca acesta sa se enerveze din nu stiu ce motiv sau sa ofenseze injurii celorlalti. Administratorul model este administratorul calm, care intodeauna se implica in a ajuta jucatorii, mentinandu-si un comportament civilizat.

 

Sfaturi pentru o administratie cat mai calitativa:

 

♦ Intodeauna filmati si capturati momentele cand un jucator incalca regulamentul general si sa le tineti permanent intr-un folder dedicat timp de o perioada,in cazul unei reclamatii.

♦ Nu instigati la cearta si respectati pe ceilalti jucatori. Nu faceti diferente de functii si va rog sa pastrati un limbaj normal, fara injuraturi sau jigniri.

♦ Informeaza-te despre orice mod hack aparut si folosit des pe serverele de stunt si optional testati-le fara a peturba activitatea celorlalti jucatori, de preferat intr-un virtualworld, pentru a fi la curent cu fiecare hack in parte si totodata pentru a stii practic ce face fiecare mod si cum il poti depista.

♦ Nu va plangeti de level ul actual de admin si nu cereti up. Recompensele de tip Up vin de la sine atunci cand echipa de support sau de manageri cred ca ai activitatea necesara si ti-ai desfasurat administrarea fara incidente.

♦ Va indemn sa nu faceti niciodata reclamatie unui alt administrator, daca acesta a facut o greseala minora. Totosi,sunteti colegi de administrare si trebuie sa va respectati intre voi.

♦ Va rog sa nu va fie rusine sa cereti sfatul unui administrator mai experimentat. Lucrurile se invata

 

Va rugam totodata sa cititi regulamentele dedicate: http://www.xss-serve...i-și-sancțiuni/

http://www.xss-serve...mații-generale/

http://www.xss-serve...mații-generale/

 

si totodata sfaturile privind securitatea contului tau: http://www.xss-serve...f-your-account/

Comenzile importante in cadrul administratiei le puteti gasi aici http://www.xss-serve...comenzi-admini/ si totodata daca doriti sa aflati cum se procedeaza pentru fiecare actiune, va rog sa cititi regulamentul dedicat administratorilor - http://www.xss-serve...i-și-sancțiuni/


  • 2

#2
TheWølfy

TheWølfy

    Respected

  • Posts
    1,037
  • Topics
    442
  • Reputation
    1205
  • Online
    125 days

Buna. Am refacut acest topic, acum fiind mult mai detaliat si frumos structurat, dar am adaugat si sfaturi aditionale. Va rog sa il cititi si totodata sa va uitati si la link-urile de mai sus.


  • 3




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users