Jump to content


Photo

Kingston este cel mai mare producator de SSD-uri in 2017


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
TRACK)(

TRACK)(

    V.I.P

  • Posts
    2,428
  • Topics
    152
  • Reputation
    1988
  • Online
    37 days

Kingston-SSD.jpg

 

Un studiu realizat pentru anul trecut, dar finalizat recent, ne arata ca Kingston are cea mai mare cota de piata, fiind astfel cel mai mare producator de SSD-uri din anul 2017. Clasamentul a fost facut de DRAMeXchange, divizie a TrendForce.

 

Kingston avea in 2017 o cota de piata de 23%. Al doilea producator, ADATA, are o cota de doar 8%. Producatorii terti (non-semiconductor) de SSD-uri luati sub forma unei categorii de sine statatoare reprezinta 60% din totalul de SSD-uri livrate in 2017.

 

SSD-Market-Share-2017-DRAMeXchange.jpg

 

"Este o onoare pentru noi să fim în acest top; diferența la Kingston a fost mereu ușurința cu care partenerii pot lucra cu noi, nivelul suportului pe care îl oferim, dar și accesul la experți și ingineri pe care îl oferim clienților și partenerilor,” a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager pentru regiunea EMEA, Kingston. „Timp de peste 30 de ani, Kingston și-a dedicat atenția către partenerii și clienții de distribuție din întreaga lume. Colaborarea cu aceștia ne-a ajutat să creștem rapid pe piața de SSD-uri încă de la prima noastră unitate vândută în 2009.”


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users