Jump to content


Photo

Apple și Fitbit împing segmentul smartwatch spre creștere; Aflăm câte ceasuri inteligente au fost livrate în trimestrul 3


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
TRACK)(

TRACK)(

    V.I.P

  • Posts
    2,428
  • Topics
    152
  • Reputation
    1988
  • Online
    37 days

5bdd65afa2655.jpg

 

La o zi distanță de la aflarea rezultatelor financiare din trimestrul 4 făcute publice de către Apple iată că avem ocazia să descoperim și cum a mers segmentul smartwatch în ultimele 3 luni. În cazul în care vă întrebați de ce la Apple este vorba despre trimestrul 4 și nu 3 precum la restul companiilor, răspunsul este acela că gigantul din Cupertino are un sistem propriu de "an fiscal" ce se termină anual în septembrie.

 

1_580x271.jpg

 

Revenind totuși la cifrele din zona smartwatch, aflăm prin intermediul unui raport marca Strategy Analytics faptul că în trimestrul 3 din 2018 au fost livrate 10 milioane de smartwatch-uri. Apple a fost compania care a vândut cele mai multe unități în această perioadă de 3 luni și anume 4.5 milioane ceasuri inteligente, cu 1 milion mai multe unități decât anul trecut - creștere pusă și pe seama lui Apple Watch 4 care apropo la noi în țară nu se mai găsește pe nicăieri de mai bine de 3 săptămâni.

 

2_580x331.jpg

 

Deși pe locul secund, Fitbit este la o distanță uriașă, livrând în ultimul trimestru un număr de 1.5 milioane de ceasuri inteligente. Cu toate acestea, creșterea înregistrată de către acest producător este una spectaculoasă, sărind de la 0 unități livrate în trimestrul trecut la 1.5 milioane unități acum. 

 

Podiumul este închis de către Samsung care a reușit să vândă la nivel global aproximativ 1.1 milioane de smartwatch-uri.  Urmează Garmin iar apoi secțiunea alți producători. De menționat faptul că în acest studiu au fost afișate doar livrările de smartwatch-uri și nu la general pentru zona purtabile acolo unde ar fi apărut și brățările smart și unde Xiaomi avea să apară cu siguranță. Potrivit analiștilor din domeniu, vânzările de smartwatch-uri vor continua să crească. 

 


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users