Jump to content


Photo

ESET lanseaza Smart Security 9 si NOD32 Antivirus 9. Protectie suplimentara pentru platile online


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
SWAGŽ

SWAGŽ

    FUCK*

  • Posts
    480
  • Topics
    131
  • Reputation
    407
  • Online
    117 days

ESET lanseaza noile solutii de securitate pentru acasa, destinate utilizatorilor de Windows: Smart Security 9 si NOD32 Antivirus 9. Ambele au o interfata de utilizator complet reproiectata, iar ESET Smart Security 9 ofera un nou instrument de protejare a tranzactiile bancare si a platilor online.

Noile softuri nu afecteaza performantele calculatorului, anunta compania. ESET a reproiectat solutiile de securitate pentru a imbunatati gradul de utilizare si performanta, oferind o interfata de utilizator complet reproiectata. Ambele produse sunt compatibile cu cele mai noi sisteme de operare Microsoft Windows 10. Smart Security 9 este o solutie de securitate pe internet all-in-one, construita in jurul legendarei tehnologii de detectie a ESET NOD32.

Suplimentar fata de celelalte tehnologii cu care protejeza clientii impotriva amenintarilor de pe internet,  ESET Smart Security 9 ofera un nou modul de Protectie Plati & Online Banking. Aceasta caracteristica securizeaza  browserul favorit al utilizatorului pentru a se asigura ca toate tranzactiile financiare derulate online sunt procesate in conditii de maxima siguranta – in cazul site-urilor de online banking aceasta facilitate functioneaza automat. 

Cererea pentru o astfel de functionalitate a rezultat din utilizarea pe scara tot mai larga a serviciilor de online banking, de catre utilizatorii din intreaga lume, lucru care a transformat serviciile  de plati online intr-o tinta a infractorilor cibernetici.

Produsele ESET sunt proiectate cu o abordare multi-strat, protejand utilizatorii in fata tuturor tipurilor de amenintari, pe diferite niveluri anti-malware. Vedem o crestere constanta in ceea ce priveste numarul codurilor malware ce vizeaza informatii si operatiuni financiar-bancare si, desi avem deja implementate tehnologii pentru a le bloca, am conceput o noua caracteristica ce imbunatateste experienta clientilor nostri si le securizeaza activitatile lor online in care tranzactioneaza bani, la un nivel cu totul diferit”, a declarat Palo Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Securitatea multi-strat a ESET Smart Security 9, include de asemenea tehnologii cu perfomanta dovedita, cum ar fi Protectia Botnet, functia Exploit Blocker si functia Vulnerability Shield. Acestea si multe altele sunt descrise in detaliu pe pagina de tehnologii ESET.

Protectia Botnet protejeaza calculatorul utilizatorului in fata tentativelor derulate de la distanta de catre atacatori pentru a prelua controlul resurselor PC, cu scopul utilizarii lor frauduloase in cadrul unor retele vaste de calculatoare infectate. Functia Exploit Blocker este conceputa pentru a intari securitatea aplicatiilor de pe sistemul utilizatorului, in special cele ce sunt exploatate deseori, cum ar fi browserele web, cititoarele PDF, clientii de e-mail sau componentele MS Office, in timp ce Vulnerability Shield-ul imbunatateste detectia vulnerabilitatilor cunoscute la nivelul retelelor.

 

Sursa: http://www.yoda.ro

eset-lanseaza-smart-security-9-si-nod32-


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users