Jump to content


Photo

ASUS anunță cel mai scump monitor al companiei și e impresionant


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
#AN3T.

#AN3T.

    Stay strong!

  • Posts
    8,917
  • Topics
    413
  • Reputation
    7116
  • Online
    127 days

Dacă ai visat vreodată la un monitor de gaming cu abilități de top și suport pentru cele mai noi tehnologii, puține se compară cu noul ASUS ROG Swift PG27UQ.

Majoritatea televizoarelor din magazine cu suport pentru conținut 4K Ultra HD sunt compatibile și cu HDR sau High Dynamic Range. Cu toate acestea, numeri pe degete monitoarele care se laudă cu aceeași combinație de specificații. Unul dintre singurele care disponibile pe piață este ACER Predator X27 G-Sync anunțat în urmă cu câteva zile.

 

 

ASUS ROG Swift PG27UQ este la fel de scump precum acel model, dar mi se pare că arată semnificativ mai bine. Printre cele mai importante atuuri ale noului monitor se numără suportul pentru 4K HDR, rata de refresh de 144Hz și certificarea NVIDIA G-Sync. Ca referință, se pare că este primul din industrie care combină rezoluția nativă Ultra HD cu suportul pentru HDR și rata de reîmprospătare de 144Hz.

Inițial, monitorul de top IPS de la ASUS a fost dezvăluit în luna ianuarie, dar la momentul respectiv, nu se cunoștea o dată orientativă de lansare sau un preț aproximativ. Acum, s-au lămurit toate dilemele. La interior, monitorul folosește un panou de top AHVA de la AU Optronics cu o rezoluție nativă de 3840 x 2160 pixeli și o diagonală de 27 de inci. Deși este destul de greu de verificat această afirmație, monitorul este promovat ca fiind primul cu certificare DisplayHDR 1000.

 

 

Dacă tehnologia NVIDIA G-Sync îți este străină, merită să o percepi ca fiind o soluție tehnică la fenomenul de ”tearing” sau rupere a imaginii care apare la secvențele de acțiune rapidă din anumite jocuri. Cu G-Sync, placa video conclucrează cu monitorul pentru a sincroniza rata de refresh și pentru a oferi o experiență cât mai fluentă de gaming.

 

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users