Jump to content


Photo

Monitor BenQ EL2870U – combinația ideală pentru productivitate și gaming


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
kentZEW

kentZEW

    L E G E N D

  • Posts
    2,800
  • Topics
    232
  • Reputation
    3458
  • Online
    76 days
După cum probabil știți divizia de monitoare BenQ s-a împărțit în două. Monitoarele dedicate gamingului le gășiți sub denumirea Zowie, iar BenQ oferă soluții pentru productivitate. De curând am aflat de monitorul EL2870U care le poate face pe amandoua.
 
BenQ EL2870U este un monitor gândit în prima faza pentru persoanele care lucrează foarte mult cu conținut foto/video. Însă BenQ s-a gândit că s-ar putea că persoană care muncește 8 ore pe zi pentru editarea unor materiale video și-ar dori să se joace la final de program.
 
Cel mai probabil așa a luat naștere acest monitor și o să vedeți imediat de ce. Specificațiile îl recomandă pentru ambele activități, însă nu va excela la nici un capitol. Dar se va descurcă mai mult decât decent în ambele situații.
 
Rezoluția 4K este ideală pentru persoanele care fac editări. Oferă detalii foarte bune, un spațiu mai mare de lucru și o claritate ridicată. Însă panoul ȚN este mai bun în gaming. Timpul de răspuns este un factor important tot în gaming, pe când funcția HDR 10 își va arată valoarea atunci când editați o poză. Dar sunt și jocuri care suportă HDR.
 
Specificatii : 
 
Diagonala: 27.9 inch
Rezolutie: 3840 x 2160
Panou: TN
Luminozitate: 300 nits
Timp de raspuns: 1ms GtG
HDR 10
Functii: Brightness Intelligence Plus, Low Blue Light, Flicker Free, FreeSync
HDMI 2.0, 2x DP 1.4, 1x jack
Difuzoare: 2x2W
 
 

1-3.png

3-4.png

 


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users