Event special mare odata cu lansarea v7 !

eXtreme Super Stunt - V7
Posted 05 November 2017 - 14:50

Posted 05 November 2017 - 14:54

Asa maxx , nice , revin si eu in forta baietii
deleted_Anger=D
Posted 05 November 2017 - 14:56

Posted 05 November 2017 - 15:28

Sa vedem ce iese )
Posted 05 November 2017 - 15:45

Suna interesant , poate ma reapuc si eu , depinde cat de mult o sa-mi placa noul update.
Posted 05 November 2017 - 16:46

Pai si cum se va proceda cu mutarea vipurilor actuale ?
Adica daca vor fi 5 nivele de vip daca spre exemplu eu am VIP Silver permanent ce vip voi avea ?
Posted 05 November 2017 - 17:47

Adica daca vor fi 5 nivele de vip daca spre exemplu eu am VIP Silver permanent ce vip voi avea ?
Posibil,ca si pe mutarea trecuta de la sistemul cu 10 levele la cel actual,cei gold vor primi level maxim (5) iar pentru ceilalti ce au vip silver permanent probabil nu vor avea. Posibil,pentru a creste numarul de playeri sa ofere MaxXx si o oferta gen VIP level 1 sau 2 gratuit. Tinand cont ca acum orele se pot cumpara prin trade si ca exista multe statusuri OP,majoritatea vor obtine foarte usor viitoarele nivele cumparandu-si ce va trebui prin trade-uri.
Posted 05 November 2017 - 19:07

degeaba faci tu update-uri,oamenii trag in jos comunitatea,asa e frumoasa,dar cei care frecventeaza pe ea sunt foarte incapabili...
Posted 06 November 2017 - 13:31

Credits for this translation goes to Neurotik as i did not have enough time for this.
You can find the translation below, or on the main post in this topic:
Posted 06 November 2017 - 16:59

gj maxi; si asa nu imi mai placeau gangurile.. m-am saturat de toti "dmerii" cu /ad /vad /DE /DE /DE FRICA GANG "X" FRICA GANG "Z"?
Posted 06 November 2017 - 23:45

Sper sa ne punem pe picioare si revina timpul nostru inapoi.
Posted 09 November 2017 - 22:56

degeaba faci tu update-uri,oamenii trag in jos comunitatea,asa e frumoasa,dar cei care frecventeaza pe ea sunt foarte incapabili...
Nu avem noi ce face, fiecare cu mentalitatea lui, nu pot sa il oblig pe Xulescu sa faca ca mine, oriunde exista mentalitati toxice. . Daca faci referire la "STAFF", se va rezolva in curand, probabil in decembrie, nu mai este mult oricum.
Sper sa ne punem pe picioare si revina timpul nostru inapoi.
Cu siguranta ne vom pune pe picioare, ti-o spune o persoana cu o vechime si o experienta destul de mare , asculta-mi cuvintele.
gj maxi; si asa nu imi mai placeau gangurile.. m-am saturat de toti "dmerii" cu /ad /vad /DE /DE /DE FRICA GANG "X" FRICA GANG "Z"?
Ne bucuram sa auzim asta! Exista si persoane care gandesc pozitiv, asta dorim!
Cel mai probabil, VIP-Gold se va transforma in VIP 5, dar nu pe toate conturile, cele inactive vor primi un level mai mic, asa s-a intampla cu GOLD VIP-ul din cate imi aduc aminte sau cu Special VIP-ul nu mai stiu exact, ramane de vazut acest lucru.
Suna interesant , poate ma reapuc si eu , depinde cat de mult o sa-mi placa noul update.
Sunt sigur ca iti va placea, speram sa te reapuci! Parerea fiecarui jucator conteaza, de aceea se lucreaza la noi updates si la noi sisteme, pentru ca voi, jucatorii existati si ne motivati sa facem aceste updates.
Posted 10 November 2017 - 20:17

hah ce a devenit xss
Posted 14 November 2017 - 07:52

Posted 19 November 2017 - 03:32

Posted 22 November 2017 - 01:16

Updates:
* New awesome maps:
And many, many, many others to come!
Credits goes to NoLife for these amazing maps!
Posted 22 November 2017 - 11:34

Posted 27 November 2017 - 19:42

Ce sa zic, la multi ani eXtreme Super Stunt si celor care sunteti multumita tie Max am luat un-bl!!! Ma bucur sa aud lucruri bune despre xss. Dumnezeu sa v-a dea sanatate tuturor inclusiv dusmaniilor. Max te salut
Posted 01 December 2017 - 00:43

nolife asta e forta.
bv tati
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users