Jump to content


Photo

Sfaturi pentru securitatea contului tau | Tips for the security of your account


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
TheWolfy707

TheWolfy707

    LEAFCHAN

  • Posts
    1,461
  • Topics
    1026
  • Reputation
    1419
  • Online
    88 days

Buna!

 

Frecvent am observat ca din ce in ce mai multi playeri intampina probleme cu contul de pe server. Aceste probleme pot fi oprite daca inveti cum sa-i oferi contului tau o securitate mai buna.

 

Parola principala si secundara

In primul rand, parola principala trebuie sa fie diferita de cea secundara dar si diferita de alte conturi (inclusiv Facebook si alte retele de socializare). Este necesar sa ai o parola secundara pentru evitarea unei viitoare tendinte de spargere a contului tau. Va sfatuiesc ca parola principala si cea secundara sa fie diferite fata de parola contului tau de pe forum. Pentru evitarea uitarii parolelor (in cazul in care iti pui o parola mai grea decat formulele de la mate sau in cazul celor cu altzhaimer) va sfatuiesc sa le scrieti pe o foaie / intr-un carnetel. Parolele nu trebuie sa fie nici grele,dar nici usoare gen "abcd1234".

[!] Nu comunica parolele nimanui! Aceasta actiune poate duce la spargerea contului tau.

 

Actiunile pe care trebuie sa le iei in seama dupa un trade sau activarea unui shopkey

Dupa cum am vazut exista o problema. Daca faci un trade sau iti activezi un shopkey si dupa un anumit timp ti se intampla sa iei crash noile tale statistici vor disparea. Deci,pentru a evita aceasta problema,va recomand sa dati relog dupa fiecare trade / activare unui shopkey.

 

Este important sa am un e-mail pe cont?

Da! Este foarte important sa deti inca de la inregistrarea de pe server un e-mail in cont. In cazul in care ti-ai pierdut parola principala sau secundara,te poti duce pe pagina http://www.xss-serve...hp?/recover.php si ti se va trimite instant un cod pe e-mail pe care trebuie sa-l folosesti atunci cand intri pe server. Dupa aceea iti poti introduce o parola noua.

 

Actiunile pe care trebuie sa le iau atunci cand am intampinat o problema cu contul meu

In cazul spargerii unei parole ti-o poti reseta pe e-mail http://www.xss-serve...hp?/recover.php sau poti face un topic icazul in care nu detii un e-mail http://www.xss-serve...leme-pe-server/

 

In cazul pierderii statisticilor de pe server poti face un topic http://www.xss-serve...leme-pe-server/ iar noi te vom ajuta.

 

Tin sa reamintesc faptul ca mereu ar fi bine sa ai o poza cu statisticile tale. Recomandarea mea este sa faceti lunar cate o poza la stats astfel incat sa aveti dovezi in cazul in care vi se vor sparge contul de pe server. 

 

Acest topic este unul informativ cu scopul de a sfatui membrii comunitatii, in special pe cei noi, sa ofere atentie conturilor de pe server si cu scopul de a reduce problemele de securitate ale conturilor.

 

English version

 

Spoiler

  • 3




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users