Jump to content


Photo

[Auto] Cel mai scump Ford Mondeo s-a lansat în România: echipare premium, consilier personal și spălare gratuită


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Cosmiin

Cosmiin

    RCON Administrator


  • Posts
    9,352
  • Topics
    482
  • Reputation
    8009
  • Online
    464 days
http://static.automa...-b-26f03408.jpg
Ford a lansat oficial linia Vignale pe piața din România. Nivelul de echipare premium se găsește doar pe Mondeo și oferă servicii care abia acum apar și la BMW, Audi sau Mercedes.

În urmă cu șase ani, Citroen dădea naștere liniei sale premium, botezate DS. Intenția francezilor a fost bine primită de public, iar brandul a devenit unul de sine stătător în 2015. La rândul lor, francezii de la Renault au lansat în urmă cu un an echiparea cu accente premium denumită Initiale Paris.

Trendul transformării unor modele de volum în adevărate mașini cu pretenții elitiste pare să fi luat avânt. În anul 2013, cei de la Ford se înscriau în trend și anunțau oficial că vor să le ofere clienților și o alternativă premium la câteva modele importante din gamă. La doi ani de atunci, linia Vignale a devenit realitate și a ajuns în România.

Botezat după un vechi carosier italian, Alfredo Vignale, nivelul de echipare de top vrea să schimbe complet percepția publicului despre modelele Ford. Clientul va interacționa nu doar cu o mașină nouă, dar și cu un consilier de vânzări altfel antrenat, cu un showroom separat și cu servicii pe care abia dacă le găsești la Triada germană premium.

Echipare premium pe un model de volum
Disponibilă momentan doar pe Mondeo, linia Vignale promite în primul rând o echipare superioară față de Titanium. Este cam tot ce îți poți dori de la un Ford și este așteptată în viitor atât pe S-Max, cât și pe Edge.

Schimbările încep de la nivel exterior, unde avem elemente cromate din abundență, jante unice de 18 inch, culori de caroserie speciale, lumini LED adaptive și oglinzi încălzite și acționate electric. Interiorul dispune și el de o tapițerie din piele care îmbracă scaunele Windsor, cusături speciale, scaune cu memorie și reglare electrică pe 10 direcții, ajustare lombară, sistem de sunet Sony, sistem de acces și pornire fără cheie, senzori de parcare față și spate și cameră pentru marșarier.

Pentru tot acest pachet de dotări estetice și tehnologice, clienții vor trebui să scoată din buzunar 36.600 de euro. Asta înseamnă cu 7300 de euro mai mult decât echiparea Titanium a aceleiași versiuni: 2.0 TDCI de 180 de cai putere și cutie manuală cu șase trepte. În funcție de motorizare și de tipul de caroserie ales, crește nivelul de echipare și prețul de achiziție.

Servicii personalizate care îți oferă timp
Indiferent de mașina aleasă, toți clienții Vignale au parte și de servicii specializate, menite să valorifice timpul. Fiecare client va sta de vorbă cu un Relationship Manager, dedicat exclusiv acestei mărci. În plus, va exista și un consultant Vignale One Call, disponibil 24 de ore pe zi, pentru asistență suplimentară.

Clienții pot suna pentru a afla răspunsul la o întrebare tehnică, pentru stabilirea unei vizite într-o locație FordStore, pentru soluționarea unei probleme sau programarea unei operațiuni service.

De asemenea, în cazul unei defecțiuni, clientul Vignale va primi ca mașină de înlocuire tot un Vignale. Fiecare vizită făcută la dealerul specializat va presupune o spălare gratuită a mașinii.

http://static.automa...-n-92cf3dba.jpg

Doar cinci dealeri Vignale în România
Am spus dealer specializat pentru că doar anumite showroom-uri, botezate Ford Store, vor fi autorizate pentru a comercializa linia Vignale. În România există doar cinci, dintre care două sunt în București: BDT și Țiriac Auto. Restul centrelor Ford Store sunt inaugurate în Iași, Cluj și Timișoara. Fiecare Ford Store trebuie să asigure un spațiu prietenos și să separe experiența de achiziție a unui Vignale de cea a unui model clasic.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users