Jump to content


Din păcate, după fix 6 ani în care am avut server-ul găzduit pe aceiași adresă IP și la același host, acesta din urmă se va închide din lipsă de clienți și rentabilitate (ca o paranteză, noi rămăsesem la finalul iernii cel mai mare server găzduit de ei...).

Deocamdată server-ul nu știu în ce măsura mai funcționează așa cum ar trebui, am trimis un tichet către reprezentanții host-ului la care așteptăm răspuns. Pe baza răspunsurilor acestora vom analiza situația și vom lua o decizie cu privire la modul cel mai optim de a continua server-ul.

Oricare ar fi decizia și calea de urmat, noi nu ne vom oprii aici, ci vom continua ceea ce am început în urmă cu 8 ani de zile.

În cel mai rău caz, server-ul va fi oprit câteva zile. Vom reveni însă cu câteva update-uri și cu listări premium pentru a minimiza aceste efecte.
Vă recomandăm să adăugați la favorite adresa: SAMP.XSS-SERVER.COM:7777
  
Unfortunately, after exactly 6 years in which we had the server hosted on the same IP and at the same host, the latter will close due to lack of customers and profitability (we were at the end of winter the largest server hosted by them ...).

For now, we do not know if the the server works the way it should, we have sent a ticket to the host s representatives and we re waiting for an answer. Based on their responses, we will review the situation and we will take a decision on how to continue with the server.

Whatever the decision will be, we won t stop here, we will continue what we started 8 years ago.

In the worst case, the server will not work for a few days. But we ll come back with some updates and premium listings to minimize these effects.
We recomand to add the following address in your favorites: SAMP.XSS-SERVER.COM:7777

Unofficial clans

Ai un clan infiintat pe serverul nostru si vrei sa ne dai mai multe informatii despre acesta, ca alti jucatori sa te contacteze si sa ti se alature ? Creaza un topic in acest board, in care subiectul topicului sa fie numele clanului tau.
Pentru fondatorii clanurilor:

- cand un clan se desfiinteaza, fondatorul sau este OBLIGAT sa lase un mesaj moderatorilor, ca sa inchida topicul.
- doar un singur topic pentru fiecare clan.
- nu aveti voie sa postati clanul daca are un nume obscen.

Pentru ceilalti jucatori:

- in aceste topicuri postati doar daca sunteti interesati sa intrati in clan, daca vreti sa provocati clanul la un TEAMWAR aveti un board separat pentru asta.
- nu mai postati doar pentru +1 post. Cum ar fi : "XEROX" , "Praf" , etc. Postati doar daca chiar vreti sa intrati in acel clan.
- nu aveti voie sa faceti reclama clanului vostru , in topicul altui clan. (Suspend 5 days).


Single page

  • Please log in to post a topic
  Topic Started By Stats

Single page

  • Please log in to post a topic